Poduzeće HRGIĆ d.o.o. osnovano je 1996. godine, od kada počinje sa uvozom profesionalnih strojeva i alata za građevinarstvo i industriju. Od samog početka, razvijajući korektan odnos sa svojim kupcima, cilj nam je stvaranje povjerenja i zadovoljstva kod korisnika.

Ono što Vam možemo ponuditi su proizvodi vrhunske kvalitete, visoka razina usluge i fleksibilnost tvornica koje zastupamo. To se prvenstveno odnosi na mogućnost prilagodbe ili izrade potpuno novih strojeva za potrebe kupca.
Bitno je naglasiti da za sve strojeve posjedujemo originalne rezervne dijelove i atestnu dokumentaciju, uz servisnu mrežu koja je osigurana u 4 glavne regije na području Hrvatske.

Od 1998. godine izlažemo 10 godina u kontinuitetu na Zagrebačkom proljetnom velesajmu – GRADITELJSTVO, nakon čega počinjemo s nastupom na novim sajmovima:

  • Splitski sajam građevinarstva – SASO
  • Bjelovarski sajam poljoprivrede na kojem izlažemo dva puta godišnje
    • Proljetni sajam
    • Jesenski sajam

Velesajam kao oblik promidžbe, namijenili smo za upoznavanje novih ali i postojećih korisnika s raznim novitetima u ponudi, te za direktne prezentacije strojeva u njihovom radu.

Također, osim uslužnih zaposlenika i korisnih savjeta koje ćete dobiti za rad sa strojevima iz našeg programa, za vrijeme sajamskih priredbi uvijek će vas dočekati i šarmantne hostese po kojima je firma HRGIĆ itekako poznata kod svojih kupaca.

Dakle, nazovite nas, zatražite informaciju ili savjet, osigurajte potrebne dijelove, kupite kvalitetan uređaj, posjetite nas na sajmu, obavite servis ili što god drugo trebate, i mi ćemo se potruditi da budete još jedan zadovoljni partner firme HRGIĆ d.o.o.

strojevi vrhunske kvalitete

mogućnost najma strojeva

Osiguravamo kompletan servis

veliki izbor dodatne opreme