VRHUNSKI PROFESIONALNI STROJEVI I ALATI

Blog

Uz POWERMOON rasvjetne Led tornjeve gradi se cijelu noć

Tvrtka HRGIĆ d.o.o. predstavila je kao novitet na hrvatskom tržištu Led rasvjetni toranj POWERMOON koji se koristi za osvjetljavanje velikih područja na gradilištu, za sanacije i cestovne radove, za hitne intervencije javnih službi i za vatrogasne postrojbe prilikom gašenja požara.

Ovaj revolucionarni koncept rasvjete koji se proizvodi u tvornici POWERMOON u Njemačkoj, nastao je nakon više od 10 godina kontinuiranog usavršavanja i inovacija u području visoko-učinkovite Led tehnologije, što našim korisnicima omogućava brojne prednosti u odnosu na “stare” halogen ili metal-halid lampe/reflektore. Zbog novih propisa i regulative u EU, svi korisnici će u kratkom roku morati u potpunosti zamjeniti klasične halogenske sustave vanjske prijenosne rasvjete sa novim modernim Led sustavima, za koje je danas upravo POWERMOON vodeći proizvođač u svijetu.

Prednosti Powermoon sustava rasvjete

Kao glavne prednosti ovog mobilnog sustava Led rasvjete možemo navesti:
– razne jačine rasvjetnih LED glava od 400W-2000W
– izuzetno veliko područje koje osvjetljava od 2.000m2 do čak 12.000m2,
– odlična osvijetljenost za 360° oko led glave/tornja,
– difuzno svjetlo koje nije agresivno za oči uz iznimno jasnu svjetlost bez sjena,
– mala neto težina sistema (rasvjetna glava 13 kg + stativ 11 kg),
– montaža u roku 1 minute,
– mogućnost priključka na 220V, agregat, bateriju, 12V/24V priključak u vozilima, itd.
– korištenje u svim vremenskim uvjetima: po kiši, hladnoći, snijegu, vjetru, sol

Monofazni modeli 220V i DC serija 12V/24V rasvjetnog Led tornja

Najprodavaniji rasvjetni Led toranj je monofazni model LEDMOON 600 koji ima potrošnju od samo 650 W/h, a osvjetljava u krugu od 360° radno područje veličine do 3.000m2. Ovo je trenutno jedini monofazni model na tržištu koji ima direktno uključenje u struju, bez potrebe za korištenjem dodatnog pretvarača za regulaciju napona.
LEDMOON 600 rasvjetna glava se najčešće koristi sa fiksnim tripodom/stativom max.visine 3.1m ili 4.7m. Da bi se osigurala stabilnost, stativ se pomoću užeta fiksira na 3 sidrena klina u podlogu. Dodatno, za one korisnike koji često trebaju pomicati rasvjetni toranj (npr. u slučaju cestovnih radova), u ponudi se još nalazi i pomični balast/postolje sa max.visinom teleskopskog stupa do 5.5m. Ovo postolje ima dno u obliku Europalete pa ga se može jednostavno premještati na željenu poziciju sa običnim ručnim paletarom, a da bi se osigurala stabilnost postolje je izrađeno u obliku spremnika koji se puni sa 250 litara vode.

Ledmoon600-sa-stalkom-web                  Ledmoon600-sa-sliderom-web

Rasvjetni toranj s fiksnim stalkom                    Rasvjetni toranj s pomičnim                                                                                                               postoljem

Uz POWERMONN rasvjetne Led tornjeve gradi se cijelu noć

LED cestogradnja
LED cestogradnja
Ledmoon600-intervencija-web
Ledmoon600-visokogradnja2
LED cestogradnja LED cestogradnja Ledmoon600-intervencija-web Ledmoon600-visokogradnja2

LED rasvjetni toranj:

LED-MASTER serija je posebna izvedba rasvjetne glave za Led toranj sa 12V ili 24V Nato priključkom, koji se koristi za direktni priključak na građevinske strojeve i vatrogasna vozila. LED-MASTER rasvjetne glave se koriste prilikom svih vrsta radova na građevinskim strojevima kao što su Bomag, Caterpillar, Wirtgen, Volvo, itd.

POWERMOON rasvjetni tornjevi kao rješenje za krizne i izvanredne situacije

U tijeku velike izbjegličke krize 2015/2016 kada je Europa svakodnevno primala veliki broj izbjeglica, POWERMOON je isporučio preko 780 ravjetnih Led tornjeva za koji su pritom najviše korišteni za nadzor ulaska imigranata, a na terenu su ih upotrebljavali: vojska, policija, carinski prijelazi, Crveni Križ, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, UNHCR, prihvatni centri i razne humanitarne organizacije.

Osim gore navedenih područja, POWERMOON rasvjetni Led tornjevi se također koriste u filmskoj industiji, za sajamske priredbe, za osvjetljavanje privremenih parkirališta, u industriji zabave i organizaciji koncerata, te općenito za sve potrebe gdje je potrebno brzo i učinkovito osvijetliti veće područja. Za ovu namjenu se koriste PARTYMOON modeli koji imaju oblik pravilne kugle promjera 1m-2m i mogućnost izrade u raznim bojama.

Povezani članak